Suomi

finlandbanner

COGMED TYÖMUISTITREENI – COGMED ARBETSMINNESTRÄNING

Vaikka aiemmin luultiin työmuistin olevan muuttumaton, nykyään tiedetään toisin!

Cogmed Työmuistitreeni on tieteelliseen näyttöön perustuva työmuistin kuntoutusmenetelmä, jolla on vaikutuksia niin oppimis- kuin keskittymiskykyynkin.

Lataa esite tästä. Också på svenska.

Menetelmä on kehitetty Ruotsissa Tukholman Karoliinisen instituutin neurotieteilijöiden toimesta ja sitä on tutkittu maailmanlaajuisesti. Lue lisää: www.cogmed.com/research

Työmuistitreenistä on saatavana kolme eri versiota: Cogmed JM lapsille, jotka eivät osaa vielä numeroita eivätkä kirjaimia, RoboMemo kouluikäisille ja nuorille sekä Cogmed QM nuorille ja aikuisille. Eri versioissa on samat periaatteet mutta toteutus ja ulkoasu vaihtelevat kohderyhmän mukaan. Lue lisää: www.cogmed.se

Työmuistitreenin vaikuttavuus perustuu sen intensiivisyyteen: treenijakson tulisi toteuteutua mahdollisimman tiiviinä, jopa viitenä kertana viikossa viiden viikon ajan. Olennaisena osana on myös treenijakson tukeminen ns. coachauksen ja yksilöllisesti sovittavien palkitsemiskäytäntöjen avulla.

Rekisteröidyttyään Cogmed-Coachit saavat tunnukset Treeninettiin treenijaksojen käynnistämistä, tukemista ja hallinnointia varten. Treeninetissä voi seurata tarkasti treenien edistymistä ja sieltä voi ladata myös lisämateriaalia treenien tueksi.

Treeninetti on suomeksi osoitteessa treeninetti.cogmed.com ja ruotsiksi osoitteessa: traningswebb.cogmed.com

CognAidissa pidettävä Cogmed Coach -koulutus sisältyy koulu- ja toimipaikkalisenssin hintaan kymmenelle samaan henkilökuntaan kuuluvalle ja perhelisenssin hintaan kahdelle. Yksittäisen treenijakson (25 krt) tilaavat ammattihenkilöt voivat osallistua Cogmed Coach -koulutuksiin hinnaston mukaan. Tilauksesta voidaan Cogmed Coach -koulutuksia järjestää myös toimipaikka- tai paikkakuntakohtaisesti.

LISENSOINTIVAIHTOEHDOT JA TILAUKSET:

KOULU- TAI TOIMIPAIKKALISENSSI

(RoboMemo tai Cogmed QM)
antaa oikeuden toteuttaa rajattomasti treenejä koulun tai toimipaikan sisällä samassa katuosoitteessa vuoden ajan. Lisenssi oikeuttaa 10 samaan henkilökuntaan kuuluvan osallistumisen Helsingissä järjestettävään Coach-koulutukseen.

Lataa tilauslomake tästä. Beställning på svenska.

LISÄLISENSSI:

Edellyttää voimassaolevaa koulu- tai toimipaikkalisenssiä RoboMemosta tai Cogmed QM:stä, jota laajennetaan lisäohjelmalla RM, QM tai JM, tai lisätään mahdollisuus asentaa ohjelma oppilaiden tai kuntoutujien kotikäyttöön (“Kotitreeni”).

Lataa tilauslomake tästä. Beställning på svenska.

YKSITTÄINEN TREENIOHJELMA / PERHELISENSSI:

Sisältää treenijakson (25 kertaa) yhdelle henkilölle. Mahdollisuus osallistua Cogmed Coach -koulutukseen hinnaston mukaan.

Lataa tilauslomake tästä. Beställning på svenska.

Perhelisenssiin kuuluu veloitukseton osallistumismahdollisuus Cogmed Coach -koulutukseen kahdelle ja useammat treenijaksot perheessä (samassa koti-osoitteessa) tulevat edullisemmiksi.

KUNTALISENSSI:

Cogmed Työmuistitreenin kuntalisenssi kattaa koululisenssin kaikkiin kunnan kouluihin sopimuksessa määritellyllä alueella.

Kuntatarjouksen voit pyytää tästä.

Vi erbjuder Cogmed Arbetsminnesträning och Cogmed Coachutbildning också på svenska. För mer information: info@cognaid.fi För svenskspråkiga kunder i Finland finns Träningswebben på svenska på: traningswebb.cogmed.com.